home Sport, Vesti Besplatna škola odbojke u opštini Doljevac za dečake do 14 godina- Upis u toku

Besplatna škola odbojke u opštini Doljevac za dečake do 14 godina- Upis u toku

Prošle nedelje u Beogradu na svečanoj ceremoniji potpisani su ugovori za organizaciju besplatnih škola odbojke u okviru projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“ za dečake uzrasta do 14 godina sa 20 trenera iz 19 gradova i opština.  U sezoni 2022/2023. škole odbojke u okviru projekta „Moj prvi smeč“ biće organizovane  u Pukovcu, a trener je Milan Tošić.

Projekat „Odbojka zove – moj prvi smeč“ sprovodi Odbojkaški savez Srbije (OSS), uz podršku Regionalnih odbojkaških saveza, Udruženja odbojkaških klubova prvih liga (UOKP), Udruženja odbojkaških klubova regionalnih liga (UOKRL), Udruženja odbojkaških sudija Srbije (UOS) i Udruženja odbojkaških trenera Srbije (UOTS), a planirana je realizacija na celoj teritoriji Republike Srbije.

Kako ističe trener Tošić , zahvalјujući Odbojkaškom savezu Srbije na teritoriji opštine Dolјevac realizovaće se projekat „Moj prvi smeč“ koji za cilј ima razvoj, popularizaciju odbojke za dečake.

Osnovci iz cele okoline mogu da treniraju besplatno odbojku u sali „OŠ Vuk Karadžić“ u Pukovcu tri puta nedelјno.

Dodaje da je upis u toku za sve zainteresovane dečake do 14 godina, a o terminima i danima kada će bit održani treninzi biće naknadno obavešteni i oni će zavisiti od broja upisane dece.

Svi zainteresovani za besplatnu školu odbojke mogu se informisati i prijaviti putem telefona 065/813-648.  Dečaci će učiti o odbojci i trenirati u okviru Sportskog udruženja „Panter“ iz Pukovca.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *