home Društvo, Vesti Članovi doljevačkog udruženja invalida CDP dobili pakete garderobe

Članovi doljevačkog udruženja invalida CDP dobili pakete garderobe

Udruženje obolelih od cerebralne i dečije paralize u Doljevcu podelilo je pakete garderobe najugroženijim članovima ovog udruženja, a darodavac je humanitarna organizacija Ljubi bližnjeg svog iz Trstenika.  Kako kaže Tanja Stanković, predsednik doljevačkog udruženja, paketi su podeljeni u toku jučerašnjeg dana, a u njima se našla garderoba, prvenstveno za predstojeću zimu.

  • Našim najugroženijim članovima podelili smo pakete u kojima je garderoba, a koje nam je darivala organizacija koja se bavi humanitarnim radom Ljubi bližnjeg svog iz Trstenika. To nisu simbolični paketi, već su dobili po nekoliko kutija sa garderobom- kaže Stankovićeva.

Istakla je da će  uskoro početi i sa realizacijom projekta koje je podržalo Ministarstvo bez portfelja, pod nazivom „Čistoća je pola zdravlja“.

  • Naše udruženje je poslalo projekat po nazivom „Čistoća je pola zdravlja“ , prošli smo na konkursu i Ministarstvo nas je podržalo sa 200 hiljada dinara. Do kraja nedelje očekujemo potpisivanje ugovora, a ako sve bude po planu, sa realizacijom počinemo od ponedeljka sledeće nedelje- kaže predsednik ovog doljevačkog udruženja Tanja Stanković-+.č

Kako ističe Stankovićeva u svakom trenutku udruženje brine o svojim članovima, pa tako u narednom periodu i Banka hrane, sa kojom imaju potpisan ugovor o saradnji, darivaće pakete za doljevačke invalide.

M.J., Foto: Tanja Stanković

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *