home Društvo, Vesti Doljevčanka u akciji uredjenja dečjeg igrališta

Doljevčanka u akciji uredjenja dečjeg igrališta

Doljevačko dečje igralište zahvaljujući inicijativi jedne ovdašnje majke dobiće ulepšan izgled. Naime, klupama za decu i roditelje koji posećuju ovo mesto za razonodu najmladjih, bilo je neophodno farbanje, kako zbog vremenskih uslova ne bi propadale, te je Danica Blagojević iz Doljevca, majka dvoje dece zatražila i dobila podršku doljevačke Mesne zajednice da taj problem reši.

Mesna zajednica u Doljevcu joj je izašla u susret i kupila farbe, četke i ostali potreban materijal, te je Danica danas sa decom krenula u realizaciju ove akcije. Deset klupa biće ofarbano, neke i popravljene, te će, kako Danica u razgovoru za Radio Koprijan ističe, igralište za decu biti još lepše i uredjenije.

Inače, ovo nije prvi put da  Danica pokreće slične akcije, te je tako ranije organizovala čišćenja ovog prostora.

J.K.

One thought on “Doljevčanka u akciji uredjenja dečjeg igrališta

  1. Danica je dobar aktivista i organizator,kamo sreće da ima još takve mlade žene koje žele da ulepšaju prostor pre svega zbog svoje dece a i ostale koji tu provode slobodno vreme.Svojevremeno je demokratska stranka obezbedila deset klupa,iste stavila u glavnu ulicu ali ih nešto nema a i one treba da se ofarbani tj.zaštite od propadanja. MZ. bi mogla da se pozabavi čuvanjem inventara.Da se nezaboravim kompjuteri su u biblioteci,stolovi i stolice su u penzionerski klub,pojačane tezge takođe ih nema a treba i njih farbati.Ormani,kancelarijski stolovi i stolice su ostale kod pokojnog Rade Rumuna a to je zbog toga što jedino MZ Doljevac nema svoju kancelariju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *