home Hronika, Vesti Izgoreo muškarac u porodičnoj kući u Čečini

Izgoreo muškarac u porodičnoj kući u Čečini

Danas u prepodnevnim satim došlo je do požara u porodičnoj kući u Čečini. Kako saznajemo stradao je muškarac, dok njegova supruga nije povređena.

Prema našim saznanjima muškarac, oko 80 godina, izgoreo je u svom krevetu, dok je žena sedela u drugoj sobi. Na lice mesta došli su vatrogasci, koji su ugasili vatru i zatekli ugljenisano telo, kao i policila i ekipa hitne pomoći. Izgoreo je muškarac i krevet u kojem je ležao, dok vatrena stihija nije zahvatila ostale prostorije kuće.

Prema našim saznanjima radi se o staračkom domaćinstvu u kome su živeli muž i žena sami, ali da su najverovatnije bili dementni.

Kako je došlo do požara utvrdiće policijska istraga, a oko 13 sati telo je prevezeno u UKC Niš, najverovantije na obdukciju.

Meštani koje smo zatekli na lice mesta kažu da su muž i žena živeli sami, a da su brigu o njima vodili sinovi koji ne žive trenutno sa njima.

 

One thought on “Izgoreo muškarac u porodičnoj kući u Čečini

  1. Brigu o njima vodili sinovi, a dozvolili da se upale…
    Majku i oca u dom ako ne mozes da zivis sa njima, dementne ljude od 80 i kusur godina ostavljate da zive sami, a oni bespomocni, strasno.
    A bitno da im penziju uzimaju.
    Treba ovde zakon da se menja pod hitno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *