home Društvo, Vesti JKP Doljevac: Sledeće nedelje počinju radovi na asfaltiranju sedam ulica u opštini Doljevac

JKP Doljevac: Sledeće nedelje počinju radovi na asfaltiranju sedam ulica u opštini Doljevac

Javno komunalno preduzeće „Doljevac“ uskoro počinje asfaltiranje ulica u opštini Doljevac. Naime, potpisan je ugovor o izvođenju radova na asfaltiranju ulica vredan oko 35 miliona dinara, a planom je predviđeno da 7 ulica u 6 doljevačkih sela bude uređeno.

Kako kaže direktor ovog preduzeća Dalibor Stamenković građevinska sezona počinje od ponedeljka 6.marta i planirano je da se uradi oko 2 kilometra asfaltnih puteva.

  • Uređenje putne infrastrukture je jedan od prioriteta opštine Doljevac. Upravo je asfaltiranje manjih ulica na području opštine najbolji pokazatelj dobre saradnje lokalne samouprave i Javno komunalnog preduzeća Doljevac, koja je izdvojila oko 35 miliona dinara za ove namene-kaže Stamenković.

Direktor doljevačkih komunalaca dodaje da će radovi početi od ponedeljka, 6.marta, i da će dinamika izvođenja radova zavisiti od vremenskih uslova, jer je evidentno da nam se zima opet vraća.

Prema planu biće asfaltirane manje ulice u selima Doljevac, Orljane, Mekiš, Malošište, Pukovac i Šarlinac.

  • Radovi će uskoro početi i radnici sa mehanizacijom će asfaltirati ulicu Svetog Save u Doljevcu, ulicu Cara Lazara u Orljanu, Jugbodanovačku ulicu u Mekišu, Jastrebačku u Malošištu, ulice Zelengorsku i Kraljevića Marka u Pukovcu i u Šarlincu biće asfaltirana Toplička ulica- dodaje direktor Stamenković.

Na kraju razgovara Stamenković ističe  da će uređenjem ove putne infrastrukture meštani ovih sela koji žive u pomenutim ulicama imati kvalitetne uslove života i nada se da će se radovi odvijati po planiranoj dinamici i uslovima koji su unapred zacrtani.

 

M.Jovanović

3 thoughts on “JKP Doljevac: Sledeće nedelje počinju radovi na asfaltiranju sedam ulica u opštini Doljevac

  1. A SAINOVAC NIKADA OD KADA SAM RODJEN ULICA JE HAOS TACNIJE 40GODINA I JA I BURAZER CE DA UMREMO NA ASFALT NIKADA NECEMO NAGAZITI A KADA SU GLASANJA POGOTOVU KADA JE TREBAO VUCIC U SAINOVCU DA PREDJE PREKO OSAMDESET POSTO GLASOVA I NEZNAM JOS KOJE OPSTINE SU BILE U PITANJU TADA JA I MOJ BRAT TRCIMO DA SE IZADJE STO VISE NA GLASANJU PA ZATIM LICNO SMO POSTAVILI VASEG COVEKA DA BUDE PRESEDNIK SELA I TO ZA POLA SATA JE POBEDIO NA GLASANJU NAS SADASNJI PRESEDNIK SELA A VAS RADNIK TACNIJE ZARKO PAVLOVIC STO VOZI SKIP MA SVE STO TREBA I OPET MI NEZASLUZUJEMO ASVALT JER CE NOGE POLOMIMO JER NEZNAMO KAKO SE HODA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *