home Društvo, Vesti Kreativna radionica za decu – Upoznajemo Češku, pravimo robote

Kreativna radionica za decu – Upoznajemo Češku, pravimo robote

EU info kutak u Nišu nastavlja i u 2020. godini sa organizovanjem kreativnih radionica za najmlađe sugrađane.

U subotu, 18. januara od 10:30h, sa decom uzrasta od šest do dvanaest godina biće održana nova kreativna radionica pod nazivom „Upoznajemo Češku i pravimo robote“. I zainteresovani mališani iz opštine Doljevac i njihovi roditelji mogu učestvovati, ali je potrebno najaviti učešće na radionici putem mejla ili telefonom. Učešće na radionici je besplatno, a sve materijale potrebne za rad obezbeđuje EU info kutak.

Kreativne radionice predstavljaju ciklus događaja koje tradicionalno organizuje EU info kutak u Nišu sa ciljem da na inovativan način uz zanimljiv sadržaj, kroz igru i druženje, upoznaju decu  sa Evropom, evropskim vrednostima i njenim kulturnim nasleđem.

Na radionici koja se održava u subotu, 18. januara, decu uzrasta od šest do dvanaest godina, na interaktivan način povešće mališane u obilazak Češke. Predavač će biti pedagog Nina Spasić iz udruženja “Dedina garaža” koja će deci pričati o kulturi Češke i pomoći im da naprave svoje robote.

Iz organizacionih razloga potrebno je najaviti učešće na radionici (roditelji ili staratelji za dete) na mejl officenis@euinfo.rs ili broj telefona 018/254-461, najkasnije do petka 17. januara u 19h. Za prijavu je potrebno ime, prezime i uzrast deteta, kao i ime i kontakt telefon roditelja.  Broj mesta je ograničen. U slučaju velikog interesovanja, prednost će imati deca koja ranije nisu učestvovala na kreativnim radionicama koje organizuje EU info kutak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *