home Hronika, Vesti Pali dileri droge, jedan iz Malošišta

Pali dileri droge, jedan iz Malošišta

Velika količina droge zaplenjenja je u akciji organzovanoj u saradnji MUP-a i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, a medju uhapšenima je i jedna osoba iz Malošišta, saopštavaju nadležni.

Naime, slobode je lišena organizovana grupa, koja je duže vreme distribuirala drogu, a kako se precizira uhapšeni su N.S., M.S., M.S., D.A., S.N., svi iz Niša i N.C. iz sela Krušce, zbog osnova sumnje da su kao grupa, u dužem vremenskom periodu distribuirali opojnu drogu marihuanu, čime su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Pored toga, jedna od uhapšenih osoba optužena je i za krivično delo nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Medju uhapšenima je, preciziraju u Tužilaštvu, i osoba sa inicijalima M.M. iz sela Malošište zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će biti saslušani u tužilaštvu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *