home Sport, Vesti “Piksi je veliki čovek i veliki pobednik”

“Piksi je veliki čovek i veliki pobednik”

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi je u subotu na proputovanju za Surdulicu svratio i do Doljevca, gde je zajedno sa delegatom utakmice Radnik-Kolubara, Milošem Mitrovićem iz Pukovca nastavio put ka ovom malom gradiću na jugoistoku Srbije.

Mitrović , koji je inače i predsednik FS Nišavskog okruga kaže da je oduševljen Piksijevom energijom i željom da uvek bude najbolji. Takođe veruje da će fudbal u Srbiji dobiti na još većoj popularnosti upravo zbog Dragana Stojkovića.

Da podsetimo „Piksi „ je u subotu prisustvovao svečanom otkrivanju njegovog murala na stadionu Radnika. Popularni Piksi zahvalio je na velikoj časti koja mu je ukazana da se nađe na muralu pored velikog Maradone.

Rukovodstvo kluba iz Surdulice je  selektoru reprezentacije, kao znak zahvalnosti za plasman na Svetsko prvenstvo uručilo dres Radnika i to sa brojem 10.

Pored predsednika Radnika Stanisalava Tončeva, predsednice Opštine Aleksandre Popović, svečanom otvaranju murala prisustvovao je i ministar Novica Tončev, koji je istakao da je selektor reprezentacije zaslužio da se nađe u društvu jednog od najboljih fudbalera na svetu Dijega Armanda Maradone.

Na slici Dragan Stojković i Miloš Mitrović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *