home Društvo, Vesti Predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić čestitao praznike stanovnicima i najavio otvaranje Srednje škole Doljevac od septembra

Predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić čestitao praznike stanovnicima i najavio otvaranje Srednje škole Doljevac od septembra

U tradicionalnoj novogodišnjoj čestitki, putem talasa Radio Koprijana, predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić čestitao je svim našim stanovnicima predstojeće praznike i poželeo im puno zdravlja pre svega, potom uspeha i sreće.

Istakao je, tom prilikom, da i pored teške epidemiološke situacije, lokalna samouprava u Doljevcu može da se pohvali dobrim rezultatima i podelio sa nama ekskluzivnu vest-otvaranje Srednje škole Doljevac od iduće školske godine, što je juče odlučeno na sednici Vlade RS. Kako je precizirao, predvidjena su četiri smera i to finansijski administrator, ekonomski tehničar, gimnazija opšteg smera i trogodišnji smer kuvar. Direktor škole biće Bratislav Kitanović.

Kako Ljubić kaže, posle tri godine od izgradnje objekta u koji je opština Doljevac uložila 170, od ukupnih 230 miliona dinara, a Ministarstvo privrede ostatak sredstava, dobićemo obrazovnu ustanovu za srednjoškolce, čime će još veći broj dece imati priliku da se školuje u svojoj opštini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *