home Društvo PROMO TEKST: Najbrže i najpovoljnije do e-fiskalizacije

PROMO TEKST: Najbrže i najpovoljnije do e-fiskalizacije

Fiskalne kase kakve su nam sada poznate, prestaju da se koriste sa 30. Aprilom 2022. godine a na prodajnim mestima njih de zameniti EFU (elektronski fiskalni uređaj) sa odgovarajudim softverom.

Elektronski fiskalni uređaj (EFU) može biti bilo koji uređaj (kompjuter, smartphone, All-in-One, tablet, itd) koji u sebi ima instaliran softver (e-Fiskal) za dvosmernu komunikaciju sa Poreskom upravom Srbije. Račun potpisan vašim bezbedonosnim elementom se prilikom izdavanja putem softvera, šalje Poreskoj upravi koja isti verifikuje, tj overava i šalje nazad na štampu.

Usluga e-Fiskal je idelna za maloprodajne objekte kao što su: apoteke, lekarske i stomatološke ordinacije, fotokopirnice, prodavnice široke robe, prodavnice auto delova, fitnes i SPA centre, kozmetičare, taksi službe, laboratorijske ambulante, poljoprivredne apoteke, cvedare, tj za sve one poreske obveznike koji moraju izdati fiskalni račun a koji su obuhvadeni Zakonom o fiskalizaciji.

Kako bi smo poslovnim korisnicima garantovali sigurnost i kontinuitet u poslovanju, stručnu podršku i vrhunsko korisničko iskustvo, nudimo moderno i stabilno e-Fiskal rešenje.

Osim standardnih i naprednih funkcionalnosti koje eFiskal poseduje, eFiskal je mogude povezati sa ostalim softverskim rešenjima koje sada koristite u vašim maloprodajnim objektima što de vašim zaposlenima omoguditi lakši rad nakon 30. Aprila 2022.

Ponudom je obuhvadena instalacija softvera na svim lokacijama u terminima koje dogovorimo. Takođe, kako bi se vaši zaposleni što brže i bolje upoznali sa e-Fiskal softverskim rešenjem, ponudom je obuhvaden trening odnosno kurs ovlašdenog predstavnika e-Fiskal-a sa vašim zaposlenima.

Mi vodimo računa o tome da postoji stalna usklađenost sa zakonskim promenana koji se automatski nadgrađuju u softverskom rešenju koje koristite u vašim maloprodajnim objektima.

E-Fiskal samo 1199 din/mes+PDV

Uskladite poslovanje sa zakonskim propisima. Pouzdan poslovni softver za elektronsku fiskalizaciju. Iskoristite povoljnosti koje Vam nudi naše softversko rešenje. Vaš partner za proces elektronske fiskalizacije.

U zavisnoti od obima posla i delatnosti koju obavljate kreirano je programsko rešenje po meri svakog biznisa. Našim poslovnim korisnicima garantujemo sigurnost i kontinuitet u poslovanju, stručnu podršku i vrhunsko korisničko iskustvo.

Troškovi e-fiskalizacije pokriveni su subvencijom u iznosu 200€.

Pozovite nas 067 722 10 63 da nađemo najbolji poslovni model. Softver za elektronsku fiskalizaciju za samo 1199din/mesečno+PDV

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *