home Sport, Vesti Sudijski seminar pred nastavak prolećnog dela fudbalskog prvenstva

Sudijski seminar pred nastavak prolećnog dela fudbalskog prvenstva

Seminar Okružne lige Fudbalskog saveza Nišavskog okruga za sudije i delegate, za prolećni deo takmičarske sezone biće održan u nedelju 1.marta na terenima FK “Rudar Alpos“ u Aleksinačkim Rudnicima i u “Srpskoj kafani” u Aleksincu, a tema ovog okupljanja je, kako kažu organizatori, analiza rada službenih lica iz proteklog dela prvenstva, primena Pravila fudbalske igre, kao i provera pripremljenosti sudija za obavljanje dužnosti na utakmicama.

Seminar počinje od 8 časova, a predavači su predsednik Stručne sudijske strukovne organizacije Fudbalskog saveza Nišavskog okruga (SSOS FSNO) Ivica Stojanović, predsednik Tehničke komisije Zoran Đokić, komesar za takmičenje Vlastimir Anđelković i sekretar seminara Dalibor Stamenković.

Organizatori takodje podsećaju da su sudije obavezne da prodju testove zdravstvene sposobnosti, koji obuhvataju teoretsku i fizičku spremnost.

Za sve bliže informacije u vezi sa seminarom sudije se mogu obratiti predsednicima SSOS u matičnim fudbalskim savezima. U Doljevcu je to Jovan Milenković.

J.K.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *