home Kultura, Vesti Film “Toma” danas u Javnoj biblioteci u Doljevcu

Film “Toma” danas u Javnoj biblioteci u Doljevcu

Trenutno najgledaniji film u našim bioskopima „Toma“ stiže danas (16. novembar) i u doljevački Dom kulture. Kako saopštavaju iz Javne biblioteke, u čijem sastavu radi Dom kulture, zbog velikog interesovanja, planirane su čak tri projekcije. Prva je u 15 časova, potom druga u 18 i poslednja, treća u 21 čas.

Karte se mogu kupiti na blagajni Doma kulture, a cena je 300 dinara.

Podsetimo, „Tomaje biografsko-dramski film snimljen ove godine, reditelјa Dragana Bjelogrlića. Scenaristi su Zoran Lisinac, Nikola Pejaković, Bjelogrlić i Maja Todorović. Muziku je komponovao Želјko Joksimović. Naslovnu ulogu igra Milan Marić kao Toma Zdravković, dok sporedne uloge igraju Tamara Dragičević, Petar Benčina i Andrija Kuzmanović.

Ovaj film je portret Tome Zdravkovića koji prikazuje njegove početke i vrhunac slave, kao i lјubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova. Pored Tome, kroz film pratimo živote i drugih poznatih umetnika tog vremena.

One thought on “Film “Toma” danas u Javnoj biblioteci u Doljevcu

  1. A dobro, setili ste se da kupite pravapa cete sad posle dva meseca da ga pustate u doljevcu kad je vec dostupan fullhd na youtube.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *