home Društvo, Vesti Goran Ljubić- Međarac po šesti put izbran za predsednika opštine Doljevac

Goran Ljubić- Međarac po šesti put izbran za predsednika opštine Doljevac

Danas je sa početkom u 10 sati održana konstitutivna sednica Skupštine opštine Doljevac. Goran Ljubić-Međarac je po 6.put izabran za predsednika opštine Doljevac.

Na sednici SO Doljevac potvrđeni su mandati odbornika, tako da Srpska napredna stranka ima 30, Socijalistička partija i Jedinstvena Srbija po 3, a Srpska radikalna stranka jedan mandat.

Za predsednika Skupštine opštine Doljevac ponovo je izabran Dejan Smiljković, Saša Grozdanović obavljaće funkciju zamenika predsednika Skupštine, a Slađana Jovanović imenovana je za sekretara SO Doljevac.

Odbornici su i ovog puta, većinom, izabrali da predsednik opštine Doljevac bude Goran Ljubić, dok je Miloš Vukotić izabran za zamenika predsednika opštine Doljevac.

Na današnjem zasedanju imenovani su i članovi Opštinskog veća koga čine Gorica Jovanović iz Orljana, Saša Kulić iz Orljana, Saša Miljković iz Belotinca, Miša Ilić iz Rusne, Dragan Stanojević iz Malošišta, Slaviša Živković iz Pukovca i Aleksandar Tošić iz Pukovca.

Na današnjoj sednici SO Doljevac doljevački odbornici glasali su za donošenje Odluke o prestanku nadležnosti Privremenog organa opštine Dolјevac kao i o donošenju  Rešenja o imenovanju predsednika i članova Komisije za propise i administrativno mandatna pitanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *