Javna biblioteka: Novogodišnji koncert učenika Muzičke škole i pozorišna predstava „Šok prepoznavanja“ – Ulaz slobodan

Javna biblioteka u Doljevcu u susret  novogodišnjim praznicima tradicionalno priprema brojna iznenađenja kako za mališane i učenike, tako i za građane opštine Doljevac. Ovog puta organizovala je koncert i pozorišnu predstavu.

Kako kaže direktor ove kulturne ustanove u Doljevcu Bogi Mitić u sredu 27.decembra sa početkom u 17 satu u velikoj sali u Doljevcu održaće se redovan Novogodišnji koncert učenika niže Muzičke škole iz Niša, odelјenja u Dolјevcu.

Nastupiće učenici svih odseka, a svoje muzičko umeće predstaviće izvedbom poznatih muzičkih dela, domaćih i stranih kompozitora.

Na ovom redovnom koncertu, a slobodno možemo reći već i tradicionalnom,  polaznici niže Muzičke škole će svirati solo na klaviru, violini, gitari, harmonici… Za samo dve godine rada škole u Dolјevcu, učenici su zabeležili izuzetne rezultate na takmičenjima svih nivoa, zato vas organizator Javna biblioteka Doljevac pozivaju da dođete i uživate. Svoj nastup imaće folklorna sekcija “Opančići”.  

Istog dana, ali od 20 sati, biće prikazana pozorišna predstava ‘Šok prepoznavanja”. To je komedija situacije, koja otvara vrata ka svetu glumaca i reditelјa. Na šalјiv i ozbilјan način, prikazuje sa čime se sve nose glumci i reditelјi. Iako dolaze iz različitih pozadina, oni dele ista interesovanja, a to je pre svega dobra predstava.

Ovu predstavu izvešće glumci Akademskog pozorišta Studentskog kulturnog centra iz Niša.

Bogi Mitić na kraju ističe da je ova pozorišna predstava  poklon građanima opštine Dolјevac i poziva sve građane da dođu i uživaju, jer je ulaz slobodan.

 

M.Jovanović

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *