Medjarac podneo ostavku!

Predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić upravo je, na najnovijoj sednici SO pred prisutnim odbornicima, podneo ostavku na funkciju koju je obavljao dugi niz godina.

U ekskluzivnoj izjavi za radio Koprijan, našem novinaru Dejanu Diniću, neposredno nakon obraćanja odbornicima, kao razlog za ovu iznenadnu odluku naveo je želju, da nakon učestalih kritika pojedinih opozicionih predstavnika,  proveri podršku koju ima u narodu na teritoriji opštine Doljevac.- Hoću da na izborima vidim stvarno stanje. Hoću da narod da ocenu mog rada, jer je jedino narod merodavan za to.  Pojedini opozicioni odbornici stalno traže izbore, pa evo, imaćemo izbore. Smatram da nemam čega da se bojim, jer smo radili dobro i da će birači to podržati.

Iako se još uvek ne zna kada će biti vanrednih izbora, koji su nakon ove političke krize neminovni, radio Koprijan nezvanično saznaje da će se to najverovatnije desiti sredinom decembra.

 

J.Kozomara

5 thoughts on “Medjarac podneo ostavku!”

  1. Dobar si.Ali mozes ti to i bolje.Neki su ti saradnici mnogo losi a ti se pravis da ne vidis.Usto ti i podvaljuju i svojim ponasanjem te kompromituju.

  2. Ko hrani sto porodice sigurno i vredi ma nije valjda da ovi sto kolac u zivotu nisu zaboli mogu da pobede samo napred nemas konkurenciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *