Memorandum o saradnji poptisan izmedju Srednje škole “Doljevac” i “Sv. Kiril i Metodij” Ohrid šansa za unapredjenje obrazovanja

Kontinuirane  razmene učenika, ali i iskustava, jačanje veza medju školskim zajednicama, a sve s idejom unapređenja obrazovnog procesa kroz međusobnu podršku i saradnju, biće rezultat nedavno potpisanog Memoranduma o saradnji Srednje škole ,,Doljevac” i Srednje škole ,,Sv. Kiril i Metodij” iz Ohrida. Memorandum su potpisali direktori ovih škola Marko Cvetković i Riste Jankoski, uspostavljajući tako čvrsto partnerstvo.

Na taj način obe obrazovne ustanove imaće šire mogućnosti za podizanje kvaliteta obrazovanja kroz razmenu resursa, metoda i iskustava, učešće u zajedničkim projektima uz istovremeno jačanje veza i prijateljstava među školskim zajednicama. –Ponosimo se što smo ostvarili saradnju sa ovako prestižnom institucijom i izražavamo zahvalnost domaćinima na gostoprimstvu. Njihova posvećenost obrazovanju i otvorenost za saradnju predstavljaju neprocenjiv doprinos našem zajedničkom cilju, unapređenja obrazovanja i stvaranja bolje budućnosti za sve naše učenike, kažu u Srenjoj školi “Doljevac”.

Dodaju da će učenici i profesori sarađivati sa školom iz Ohrida u brojnim kreativnim i inovativnim projektima već od septembra naredne školske godine.

Kako će sve to izgledati u narednom periodu profesori škole su već sada imali prilike da vide posetivši sve znamenitosti Ohrida, ali i prisustvujući Danu škole Sv. Kiril i Metodij, maturskom balu u centru Ohrida, prijemu kod gradonacelnika, a bili su i gosti počasnog konzula Srbije u ovom gradu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *