Počelo asfaltiranje starog autoputa

Danas je počelo asfaltiranje prve deonice na starom autoputu od Akva parka do Klisure. Asfaltirano je oko 300 metara, a radovi se nastavljaju sutra. Inače prva faza radova obuhvata deoniocu od 2,2 kilometra, od doljevačkih bazena do sela Klisura. Očekuje se da radovi budu završeni do kraja godine, a da početkom marta, na startu nove sezone, bude nastavljena rekonstrukcija deonice ovog auto-puta koja prolazi kroz opštinu Doljevac, do Belotinca. Radove finansira Ministarstvo za infrastrukturu, a preko Puteva Srbije, u čijoj je nadležnosti ovaj putni pravac. Vrednost investicije je 300 miliona dinara.

3 thoughts on “Počelo asfaltiranje starog autoputa”

  1. uz svo duzno postovanje, hteo bih da pitam, da li mislite da putevi treba da se rade bez ivicnjaka i bez trotoara, narocito u 21 veku. Razumem ja da to dodatno kosta i da nije bas preko potrebno, ali primer poginulog momka iz Malosista sa pocetka godine bi trebalo da vam jasno stavi od znanja da je trotoar i odrzavanje siblja pored puta, preko potreban na svim glavnim drumovima u Srbiji. – Bolje je 15 km sa trotoarom nego li 30 km bez (kao sto jeste napravljeno od ulaza u Doljevac, pa celom duzinom preko Kocana sve do samog prilaza Brestovcu, postoji valjda u ovoj opstini jos mesta gde bi trebalo da postoje trotoari.

    1. Postovani , radio Koprijan je preneo ono što se radi, o tome da li su potrebni ivičnjaci ili ne, odlučuje neko drugi, odnosno nadležni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *