Predsednik opštine Goran Ljubić dobitnik priznanja “Kapetan Miša Anastasijević”

Повеља-Капетан-Миша-Анастасијевић

Predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić danas je na ceremoniji u Gradskoj kući u Nišu dobio priznanje “Kapetan Miša Anastasijević” koje se već 17 godina dodeljuje najistaknutijim kompanijama, malim i srednjim privrednim društvima, brendovima, organizacijama i ustanovama, stvaraocima i pojedincima za izuzetne rezultate u poslovanju, stvaralaštvu i društvenoj odgovornosti, a u okviru projekta “Put ka vrhu”. Inače,  priznanje “Kapetan Miša”- povelјa, zlatnik i statueta, za ovo područje za 2017. godinu dodeljuje se po regionima u organizaciji  agencije Media Invent, a u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Regionalnim privrednim komoroma, Novosadskim univerzitetom i RTV Vojvodina.

Predsednik opštine Doljevac  Goran Ljubić nagradu je dobio za izuzetan doprinos u brzom razvoju lokalne sredine, a na predlog Regionalne privredne komore u Nišu, rekao je radio Koprijanu direktor Media Inventa, Vlado Markanović. Takodje je jako bitno, prilikom odlučivanja o dobitnicima priznanja, ističe naš sagovornik, da laureati  kvalitetom svog angaživanja utiču i na ostale da krenu putem prosperiteta i daju svoj doprinos daljem razvoju sredine u kojoj žive. Žiri koji odlučuje o nagradjenima isto tako ceni poslovnost, tržišnu poziciju, kooperativnost, konkurentnost i održivi razvoj, društvenu ulogu i odgovornost, kreativnost, humanost, moralne i etičke vrednosti i uspeh.

dodnagkapmisaanast28112017_4smallU Nišavskom regionu, ove godine je 17-toro dobitnika, medju njima i kompanije Leoni i Aura, Aerodrom Konstantin Veliki, preduzeće Planinka, Mašinski fakultet u Nišu, D-kompany iz Babušnice,  gimnazija Svetozar Marković iz Niša,   Konstantin – vokalna grupa iz Niša, Klinika za kardiovaskularnu i transplantacionu hirurgiju  Kliničkog centra Niš, Milija Miletić narodni poslanik u Skupštini Srbije iz Svrljiga, Ivan Spasić vlasnik hotela My place iz Niša, Marija Senčanski baletski pedagog i koreograf.

Inače, ovo je prvi put, od kako je nagrada ustanovljena, da neko sa teritorije opštine Doljevac, bude jedan od laureata.

J.Kozomara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *