Proglašeni pobednici kviza doljevačkog Crvenog krsta

Tri devojčice, učenice trećeg razreda OŠ “Vuk Karadžić” iz Čapljica, Malošišta i Belotinca bile su najbolje na nedavno održanom kvizu doljevačkog Crvenog krsta, koji se tradicionalno organizuje svake godine u maju mesecu povodom Nedelje Crvenog krsta, pored niza drugih aktivnosti.

Radovi Staše Randjelović iz Čapljinca učenice trećeg razreda  i Dunje Tošić, koja pohadja isti razred, ali u Malošištu bili su najbolji, te  ove dve devojčice dele prvo mesto, dok je samo korak iza njih Ena Stojanović iz Belotinca, takodje učenica 3.razreda.

Dva najbolja rada biće nagradjena sa po 2500 dinara, rečeno je radio Koprijanu u Crvenom krstu u Doljevcu, dok je za za treći rad predvidjen iznos od 1500 dinara.

Inače, preko dvadesetoro dece iz svih odeljenja trećeg i četvrtog razreda doljevačke osnovne škole učestvovalo je ove godine u kvizu, na već dobro poznatu  temu “Šta znam o Crvenom krstu”. Učenice čiji su radovi nagradjeni, kažu u ovoj ustanovi, pokazale su izuzetno znanje iz ove oblasti, što je doprinelo tome da imaju skoro maksimalni broj bodova.

Radnici Crvenog krsta narednih dana obići će pobednice takmičenja i uručiti im nagrade.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *