home Društvo, Vesti Projekat “Jesen u mom sokaku” u saradnji učenika i nastavnika OŠ “Vuk Karadžić” u Pukovcu

Projekat “Jesen u mom sokaku” u saradnji učenika i nastavnika OŠ “Vuk Karadžić” u Pukovcu

Jesen je godišnje doba koje svi povezujemo sa tmurnim oblacima, kišovitim danima i zimom koja najavlјuje svoj dolazak. Međutim, učenici Osnovne škole “Vuk Karadžić” u Pukovcu videli su jesen na malo drukčiji način, hteli su da pokažu da je jesen bogatstvo boja koje se prelivaju jedna i drugu, i najbogatije godišnje doba u čijim blagodetima se uživa svim čulima.

Članovi Učeničkog parlamenta i Vršnjačkog tima u saradnji sa učenicima od petog do osmog razreda uz pomoć roditelјa, pomoćnika direktora Saše Stojkovića, nastavnika biologije Dragana Ilića i rukovodilaca Timova Tijane Burić i Violete Vukotić, 16.10.2021. realizovali su projekat “Jesen u mom sokaku” povodom Svetskog dana zdrave hrane.

Svo bogatstvo jeseni prikazano je preko učeničkih radova i svežih plodova do “radova” vrednih baki i majki koji su izloženi u holu škole. Cela akcija je sprovedena vrlo uspešno, i kao najbitnije može se istaći da je druženje u toku Dečje nedelјe nastavlјeno kroz realizaciju ovog projekta.

Veoma mi je drago što sam bila deo ovakve akcije, koja za mene predstavlјa nešto više od same škole. Definitivno će ovo ostati kao jedna od najlepših uspomena iz mog osnovnog obrazovanja. Drugarstvo i međusobna komunikacija između ostalog, kao i atmosfera, su najlepši deo naše male organizacije – rekla je Anđela Radojlović, učenica osmog razreda predsednik UP škole u Pukovcu.

I tu se priča ne završava, učenici već planiraju nove poduhvate…

V.V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *