Radno vreme ovdašnjih ustanova i radnji za praznike

Sutrašnji dan Veliki petak, kao i ponedeljak 09.april, drugi dan Uskrsa neradni su dani za većinu državnih institucija u Srbiji, pa tako i u doljevačkom kraju.

Dom zdravlja dežura non-stop, ali će ambulante tokom četiri praznična dana biti zatvorene za pacijente. Redukovano radno vreme imaće i  služba za zdravstvenu zaštitu dece u Domu zdravlja, pa će samo u subotu 07. aprila u vremenu od 9.30 do 17 časova dežurati  pedijatar Danijela Dimitrijević, dok u petak, nedelju i ponedeljak služba pedijatrije neće raditi.

Zdravstvena apoteka u sastavu DZ radiće svakog dana tokom praznika, ali sa skraćenim radnim vremenom, od 8 do 12 časova, čak i u nedelju, dok će zdravstvena apoteka u centru Doljevca raditi u petak, subotu i ponedeljak od 8 do 15 časova, a u nedelju neće raditi.

Pošta neće raditi od sutra 06. do utorka 10. aprila, pa bi sva neophodna i hitna plaćanja trebalo da regulišete već danas.

Djaci, kao i predškolci su već na raspustu, do utorka, dok mladje grupe predškolske ustanove “Lane” praznuju četiri dana, kao i većina radnog naroda, od petka do ponedeljka.

Trgovinske radnje kako smo saznali uglavnom će praznovati na sam dan Uskrsa u nedelju 08.aprila, dok su ostali dani za njih uobičajeno radni. To su nam potvrdili u TR Metro. TR Bambi u Doljevcu radiće, doduše skraćeno u nedelju na da Uskrsa do podneva.

J.Kozomara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *