Sakupljen novac za pogrebne troškove- Mala Hana ispraćena na večni počinak

Novčana sredstva za transport tela i sahranu trogodišnje Hane iz Malošišta sakupljena su zahvaljujući ljudima velikog srca koji su se odazvali apelu za pomoć.

Trogodišnja Hana Milenković iz Malošišta preminula je pre pet dana u bolnici u Beogradu, a rođaci i prijatelji ove porodice uputili su apel za prikupljanje sredstava neophodnih za prevoz do Malošišta i troškove sahrane. Mala Hana preminula je zbog bolesti srca.

Naša informativna kuća objavila je apel porodice i prijatelja za prikupljanje novca i veoma brzo javili su se mnogi koji su odmah uplatili novac.

Najpre je MZ Malošište sakupila novčana sredstva od meštana sela, ko je i koliko bio u mogućnosti da da novac, a zatim su se javili privrednici koji su donirali sredstva. Među njima je Auto škola „Stefi“ iz Pukovca, anonimni donatori, Zoran Stanojević iz Ćurline i radnici fabrike „Leoni“ u Malošištu koji su nesebično izdvojili novčana sredstva.

Takođe, biće uplaćena i pomoć od strane Centra za socijalni rad Doljevac iz budžeta lokalne samouprave Doljevac. Crveni krst Doljevac posetio je porodicu Milenković i uručio im paket pomoći, a ovih dana izdvojiće i novčpana sredstva za pomoć oko troškova sahrane.

Porodica Milenković se oglasila na svom FB profilu i zahvalila se svima koji su im u ovom jako teškom trenutku nesebično pomogli.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *