home Hronika, Vesti Saobraćajka na putu Žitoradja-Prokuplje, teško povredjena dva mladića

Saobraćajka na putu Žitoradja-Prokuplje, teško povredjena dva mladića

Dva mladića stari 21 povredjena su u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Žitoradja-Prokuplje. godinu Mladići N.P  iz Lukomira i A.Z. iz Podine kod Žitorađe zadobili su teške telesne povrede kada su motorom udarili i prikolicu sa drvima.

Vozač skutera N.P. je prebačen u niški Klinički centrar zbog povreda glave, a A.Z. je zadržan na lečenju u prokupačkoj bolnici.

Do nezgode je došlo, prema nezvaničnim informacijama, kada su mladići udarili u trakotorsku prikolicu koja je bila napunjena drvima i parkirana kraj puta.

B.R.

One thought on “Saobraćajka na putu Žitoradja-Prokuplje, teško povredjena dva mladića

  1. Treba reci da je prikolica sa pocepanom gumom tu stajala vise od 48 casova,pritom neobelezena i opasna po sve ucesnike saobracaja….dok je policija na sto metara od tih prikolica zaustavljala zbog prekoracenja nije im zasmetalo to da kazne stoku iz Zitoradje koja je tu ostavila prikolicu…a kada se desilo ono najgore,prikolica je ekspresno oterana,ali makar se podigla cela Opstina,ti ljudi ce odgovarati za ovu katastrofu i ko zna kako ce se zavrsti jer je N.P u veoma teskom stanju i niko ne sme da prognozira kako ce i sta biti sa njim…..strasno,sta drugo reci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *