Saobraćajna nezgoda na starom auto-putu kod Malošišta- Tri putnika lakše povređena

Jutros je na auto-putu na izlazu iz sela Malošište ka Belotincu, nešto pre 8 sati, došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala tri vozila.  Kako saznajemo, vozači i putnici u automobilima su lakše povređeni.

Neki  od njih, sa lakšim povredama, prevezeni su u UKC Niš na dalju dijagnostiku, ali je materijalna šteta na vozilima veća.

Kako saznajemo  troje putnika zatražilo je lekarsku pomoć i ekipa Hitne pomoći iz Doljevca ih je prevezla na dalje lečenje. iz UKC Niš kažu da 39-godišnji  D.S. ima prelom grudne kosti i nakon pregleda grudnog hirurga, upućen na eho srca i dalju kardiološku dijagnostiku.

U.M., star 21 godinu, konstatovan mu je prelom leve podlaktice mi urađena ortopedska repozicija. Upućen je na dalji pregled kod abdominalnog hirurga i zbog hematoma u preponskoj regiji ostavljen radi dalje opservacije i lečenja.
D.J. (20), nakon urađene kompletne dijagnostike, pušten na dalje kućno lečenje, navode iz UKC Niš.

Prema našim saznanjima učestvovala su  vozila marke “Fiat”, “Reno” i “Opel Astra” a izgleda da je došlo do čeonog sudara dva vozila.

Policija je ubrzo došla na mesto nezgode i nakon uviđaja znaće se više o detaljima ove nezgode.

 

M.J. Foto: Ustupljene fotografije S.S.

One thought on “Saobraćajna nezgoda na starom auto-putu kod Malošišta- Tri putnika lakše povređena”

  1. Nije prva sabracajna nesreca ma pomenutom mesti,od pustanke novog auto puta stari auto put se koristi kao republicki ili regionalni.Tskodje put Doljevac Nis je u istoj poziciji,jedan idrugi put idu skoro paralelno pravo i zavarava vozace da bas oni imaju prvenstvo prolaza.Predpostavljam da nepostuju pre toga ogranicenje btzine i kad stignu do pomenutog mesta neki i neprimete saobacajne znakove,drugi kad primeta vec bude kasno da zaustave vozilo i nastaje sudar,najces d stradaju oni sto pazljivo-propismo voze jer nisu u situaciju da izbegnu nalet nepazljivog vozaca.,Bilo kako bilo ljudski zivoti nemaju cenu materijalne ztete su velike.
    Pre par godin obecano je da ce se tu izgraditi kruzni tok koji bi ublazio ovakve nesrece.Predposyavljam da je to malo veca investicija.Da se postave semafori i toje skupo a nije najefikasmije.Moj predlog je da se na sve cetri strane postavi svetlosmo upozorenje i dobro osvetli tajdeo,memoze se reci radksnica vec spajane dva puta kpja se pretapaji iz jedne u drugu kategoriju a kao sto reko imaju varljivu loziciju i stvaranu najcrninu tacku usaobracaju.Napoomena bilo sta da se uradi jeftinje je od ljudski zivot.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *