Skandal na izbornoj Skupštini FSTO u Blacu, FS Žitorađa sumnja da je delegat učestvovao i glasao sa falsifikovanim ovlašćenjem

Na juče održanoj Skupštini FSTO u Blacu kada je za predsednika izabran Miloš Vasiljević, u sali su se pojavila dva delegata ispred FK Žitorađa, iako tom klubu pripada samo jedno mesto. Goran Jovanović iz Đakusa, i potpredsednik FK Žitorađa Slobodan Janković su imali ovlašćenja da prisustvuju i odlučuju na Skupštini. Ipak kako klub u Skupštini može imati samo jednog delegata , verifikaciona komisija je prihvatila Gorana Jovanovića. Ljubiša Stanković predsednik FSO Žitorađa kaže da je obrazloženje za prihvatanje bilo to što je navodno prvi došao Goran Jovanović. I upravo je taj delegat bio 13 po broju , što je dovoljno za kvorum, pošto Skupština broji 25 članova, rekao je Stanković za naš portal. U FK Žitorađa tvrde da Gorana Jovanovića nisu nikada ovlastili i da on nema nikakve veze sa klubom, i sumnjaju u validnost ovlašćenja pomoću koga je doneo prevagu na stranu Miloša Vasiljevića. Zato je FK Žitorađa danas podneo krivičnu prijavu protiv delegata na ovoj Skupštini koji je kako sumnjaju najverovatnije fingirao ovlašćenje. Sve ovo je danas u pismenoj formi predočeno u žalbi FS RIS. i očekuje se da organ za sprovođenje i praćenje izbora u FSS i FS RIS reaguje u što kraćem roku.

Očigledno da u fudbalskoj Toplici nema mira,a da li će neko stati na put skandalima ostaje da vidimo u narednom periodu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *