Sreća, sreća, radost! Leoni darovao paketiće deci iz vrtića “Lane”

slika laneVreme je darivanja, te su najmladji stanovnici naše opštine, koji pohadjaju vrtić “Lane” u Doljevcu, njih 209, danas od kompanije Leoni, dobili novogodišnje paketiće.Uz igru, pesmu i nezaobilaznog Deda Mraza radost na licima mališana bila je najlepša slika koja je poslata danas iz doljevačke Javne biblioteke, gde je svečanost održana.

slika proDirektor kompanije Leoni u Malošištu Milan Manić, koji je zajedno sa Deda Mrazom delio novogodišnje paketiće deci,  poželeo im je  sve najlepše u Novoj godini. –Puno sreće, radosti, osmeha i zdravlja želim vam, u ime komanije Leoni, u Novoj 2018. godini.

slika2Inače, ovo nije prvi put da ova kompanija koja zapošljava najveći broj radnika sa naše teritorije priprema novogodišnja iznenadjenja za mališane, jer su i ranije pripremali poklone da decu, a značajne donacije bile su tokom ove godine uručene ovdašnjim obrazovnim ustanovama. Nastaviće i dalje, kaže naš sagovornik, da ko društveno odgovorna kompanija podstiču obrazovanje u našem kraju. –Veliku pažnju posvećujemo obrazovanju, te smo zato tokom ove godine značajne donacije uručili ovdašnjim obrazovnim ustanovama, OŠ “Vuk Karadžić” i vrtiću “Lane”, a nastavićemo i dalje da pomaženo razvoj svih institucija koje se bave decom i mladima i koje rade na njihovom obrazovanju i razvoju.

slika prOvom dogadjaju prisutvovali su i predstavnici doljevačke lokalne samouprave, na čelu sa predsednikom Goranom Ljubićem, koji nije krio svoje zadovoljstvo zbog radosti koju su danas svi zajedno pružili deci. –Jako mi je drago  što smo uspeli da  obradujemo dečicu. Njihova sreća je sreća svih nas. Imamo već duži niz godina, kao lokalna samouprava, odličnu saradnju sa Leonijem, tako da je ovo današnje druženje  rezultat toga. 

slika3Tradicija je da se uz dečju igru i pesmu isprati stara godina, kako bi u tom veselom ritmu protekla i cela predstojeća, te su se mališani iz vrtića “Lane” sa svojim vaspitačicama i darodavcima i ovoga puta potrudili da tako i bude.

J. Kozomara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *