home Društvo, Vesti Tradicionalni doček Srpske Nove godine u Pukovcu- Podela paketića i zabava uz Dragana Kojića Kebu

Tradicionalni doček Srpske Nove godine u Pukovcu- Podela paketića i zabava uz Dragana Kojića Kebu

I ove godine Javna biblioteka Doljevac organizuje tradicionalni doček Srpske Nove godine u Pukovcu, a pokrovitelj je opština Doljevac. Program će se održati 13.januara 2022.godine na platou ispred Doma kulture u Pukovcu sa početkom od 21čas.

Poznati srpski pop-folk pevač Dragan Kojić – Keba zabavlјaće sve prisutne od 22 časa pa do ponoći.

Javna biblioteka Doljevac najavljuje i podelu paketića za decu u toku večeri, a pripremaće se plјeskavice za svakog posetioca, kuvana rakija i vino, a tačno u ponoć biće organizovan  vatromet. Organizator poziva sve građane opštine Dolјevac da zajedno dočekaju Srpsku Novu godinu u Pukovcu uz druženje i bogat zabavni  program.

Podsetimo, svake godine u Pukovcu se organizuje doček na otvorenom prostoru, ispred Doma kulture, a publiku su zabavljali poznati pevači, i bez obzira na vremenske prilike dočeku Nove godine prisustvuje veliki broj ljudi.

Javna biblioteka u duhu tradicije za sve posetioce obezbeđuje posluženja poput roštilјa, grejanu rakiju ili čaj, a ove godine biće podeljeno oko 600 novogodišnjih paketića za najmlađe posetioce. Sredstva za te namene obezbedili su Javna biblioteka i donator, preduzeće “Vodogradnja” iz Pukovca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *