Tri manifestacije u organizaciji vrtića “Lane” iz Doljevca

Sportske igre, ples, maskenbal. Sve ove manifestacije očekuju, tokom ovog i sledećeg meseca, decu koja pohadjaju doljevačku predškolsku ustanovu “Lane”. Naime, prvi put u organizaciji  vrtića “Lane” ovdašnji mališani učestvovaće na sportskim igrama koje su planirane za 18. maj na igralištu u Orljanu i plesnim igrama, 11. juna, na pukovačkom igralištu, dok je maskenbal, kao dugogodišnja, tradicionalna manifestacija, planiran za 1.jun u Doljevcu.

Nadvlačenje konopca, skakanje u džaku, bacanje obruča na čunjeve, trčanje sa koficama vode, samo su neka od nadmetanja na kojima će najmladji pokazati svoje umeće u okviru sportskih igara, dok će svoj talenat za igru i ples pokazati na plesnim igrama, koje će ovoga puta biti održane u Pukovcu.

Planirano je učešće svih predškolskih grupa sa teritorije opštine Doljevac, kao i mladje dece koja pohadjaju ovu ustanovu iz mešovitih grupa. Pripreme su uveliko u toku, kažu u vrtiću. Za mališane se šiju kompleti koji će biti karakteristični i prepoznatljivi za svaku grupu, prave se ekipe i odredjuju takmičari za  nadmetanja, a deca sa nestrpljenjem očekuju sva ta dešavanja.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *