Učenici niže nastave u Čečini dobili slatke poklone od lokalnog pčelara Zorana Stevčića

Danas je pčelar Zoran Stevčić iz Čečine u saradnji sa učiteljicom Aleksandrom Vasković obradovao učenike niže nastave OŠ „Vuk Karadžić“ odeljenje u Čečini slatkim poklonima u vidu meda. Stevčić, koji se dugi niz godina bavi pčelarstvom, odlučio je da na poseban način nagradi trud i zalaganje učenika za kraj školske godine.

Ovaj gest ima za cilj ne samo da obraduje decu, već i da istakne značaj darivanja i međusobne podrške u lokalnoj zajednici. Medne poklone dobilo je 14 učenika i 6 predškolaca.

“Med je simbol zdravlja i prirodne snage. Želeo sam da učenicima pokažem koliko je važno truditi se i davati sve od sebe, ali i da ih nagradim za njihov trud. Posebno mi je drago što su se deca obradovala poklonima i nadam se da će ih to dodatno motivisati,” izjavio je Stevčić.

Učiteljica Aleksandra Vasković ističe da ovakvi gestovi mnogo znače deci i da doprinose njihovom boljem uspehu i angažovanju. “Podrška lokalne zajednice i ovakvi gestovi su veoma važni za naše učenike. Oni ne samo da podstiču decu na rad, već i razvijaju osećaj zajedništva i solidarnosti,” rekla je Vasković.

Ovaj događaj predstavlja primer kako mali gestovi pažnje mogu imati veliki uticaj na motivaciju i radost dece, ali i na jačanje veza unutar zajednice.

M.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *