Za lokalne izbore u Doljevcu, do sada, predate tri liste

Za predstojeće lokalne izbore u Doljevcu već su predate tri izborne liste. Kako su nam potvrdili u Opštinskoj izbornoj komisiji prve potpise je predala Srpska napredna stranka, pod rednim brojem dva biće Socijalistička partija Srbije i pod rednim brojem tri biće lista Jedinstvene Srbije.

Lokalni izbori biće održani 17. decembra i kako dodaju iz Opštinske izborne komisije rok da još neke stranke koje žele da izađu na lokalne izbore i predaju potpise je do 1.decembra.

Za sada, dodaju iz Opštinske izborne komisije, proglašene su tri liste i to:

  1. Aleksandar Vučić- Doljevac ne sme da stane– koju je podnela 2. novembra 2023.god. Koalicija: Aleksandar Vučić- Doljevac ne sme da stane.

    2. Ivica Dačić-Premijer Srbije– koju je 4.novembra 2023.god. podnela Socijalistička partija Srbije.

    3. Jedinstvena Srbija- Dragan Marković Palma– koju je 5.novembra 2023.god. podnela Jedinstvena Srbija.

Podsetimo, povodom izbora za narodne poslanike Narodne skupštine Republike Srbije, kao i izbor odbornika Skupštine opštine Doljevac, zakazanih za 17.decembar, iz lokalne samouprave obaveštavaju građane opštine Doljevac da mogu da izvrše uvid u deo Jedinstvenog biračkog spiska za opštinu Doljevac.

Naime, kako saopštavaju uvid u deo biračkog spiska građani mogu izvršiti u zgradi Opštinske uprave opštine Doljevac, Nikole Tesle 121 na šalteru br. 6, svakog dana osim nedelje od 07,00 do 15,00 časova, počev od 01.novembra 2023.godine, do zaključenja biračkog spiska 01.decembra 2023. godine.

Zahteve za donošenje rešenja na kojima se zasnivaju promene u biračkom spisku građani mogu podneti Opštinskoj upravi opštine Doljevac do zaključenja biračkog spiska tj. do 01.decembra 2023. godine.

M.Jovanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *