home Hronika, Vesti Tragedija u Šainovcu, nastradao mladić!

Tragedija u Šainovcu, nastradao mladić!

Mladić od 19 godina nastradao je sinoć oko 22 časa u Šainovcu, kada ga je udario auto, nakon što je izašao iz autobusa, vraćajući se s posla, saznaje Radio Koprijan. Saobraćajna nesreća se dogodila u blizini kuće nastradalog Ž.R. (2001. godište).

Prema našim saznanjima vozač automobila koji je usmrtio nesrećnog mladića pobegao je sa lica mesta, sa još jednom osobom koja se tada nalazila u autu. Obojica su, kako saznajemo, iz naših krajeva. Vozač je kasnije pronadjen u Doljevcu na školskom igralištu i sada se nalazi u pritvoru. Njegov auto marke golf i sada se sa vidljivim oštećenima nalazi pored igrališta. U trenutku tragičnog dogadjaja, prema nezvaničnim informacijama, bio je pod dejstvom alkohola.

Policija je obavila uvidjaj na licu mesta, a još uvek nema zvaničnih informacija nadležnih organa o ovoj tragediji koja je odnela jedan mladi život.

One thought on “Tragedija u Šainovcu, nastradao mladić!

  1. To je moj sin nastrado, a onaj ko ga je udario je vozac hitne pomoci u Doljevcu. Kada otiosao jer je kao dobio gusenje doktor koji je radio poslao ga je u Nis na treznjenje dok je moj sin lezao mrtav u jarku.
    Pa ja sad pitam Loncara i Vucica kako je ovo moguce dragi presednice?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *