U subotu Svečana sednica SO Doljevac povodom Dana opštine Doljevac

Povodom Dana opštine sutra,13.oktobra, u velikoj sali Javne biblioteke u Doljevcu biće održana svečana sednica Skupštine opštine Doljevac.  Dolazak gostiju očekuje se u 10 sati, a Svečana sednica počinje u 10.45 minuta. Tom prilikom okupljenima će se obratiti predsednik Opštine Doljevac Goran Ljubić, a nakon toga biće dodeljena priznanja zaslužnim pojedincima i ustanovama.

Povelja, kao javno priznanje, biće dodeljena državnom sekretaru Ministarstva privrede Republike Srbije Draganu Stevanoviću za izuzetan doprinos u privrednom razvoju opštine Doljevac.

Povelju je dobio i Goran Ljubić, predsednik opštine Doljevac, za izuzetne postignute rezultate u privrednom razvoju opštine i njenom prosperitetu.

Plaketa opštine Doljevac biće uručena Preduzeću za proizvodnju mlinskih proizvoda,hleba, peciva i drugih proizvoda od testa „Mlin Stevanović“ doo Malošište za postignuta izuzetna dostignuća u privrednom razvoju opštine Doljevac.

Plaketu je dobilo i Javno komunalno preduzeće „Doljevac“ za postignute rezultate u unapređenju komunalnih delatnosti na teritioriji naše opštine.

Za izuzetna dostignuća u oblasti obrazovanja plaketa biće uručena OŠ „Vuk Karadžić“ Doljevac.

Za izuzetna dostignuća u oblasti socijalne zaštite plaketu  je dobio direktor Centra za socijalnu rad u Doljevcu Sava Stevanović.

Udruženju invalida „Živeti uspravno“ Doljevac biće uručena plaketa za izuzetna dostignuća u oblasti unapređenja kvaliteta života i rada osoba sa invaliditetom kao i ostalih osteljivih kategorija društva.

Pohvalice su dodeljene:

Preduzeću za informisanje „Press-Company“ doo Doljevac, za postignute rezultate u oblasti slobodnog javnog informisanja.

Ministarstvu unutrašnjih poslova RS Policijskoj stanici Doljevac, za postignute rezultate u oblasti zaštite života, lične i imovinske bezbednosti na teritoriji opštine Doljevac.

Regionalnom centru Ministarstva odbrane Niš, za postignute rezultate, pružanje podrške i uspešnu saradnju u oblasti odbrane i spasavanja na teritoriji opštine Doljevac

Centru Ministarstva odbrane Niš, za postignute rezultate, pružanje podrške i uspešnu saradnju u oblasti odbrane i spasavanja na teritoriji opštine Doljevac

Mesnoj zajednici Belotinac, za postignute rezultate i pružanju podrške u rešavanju problema vodosnabdevanja

Jeleni Ilić, master ekonomisti, načelnici Odeljenja za opštu upravu– Opštinske uprave opštine Doljevac, za posltignute rezultate u radu.

Ceo dogadjaj biće propraćen kulturno-umetničkim programom i koktelom.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *