Nestao novac sa računa ?

Baka Grozdana sa dokumentacijom u redakciji radio Koprijana
Baka Grozdana sa dokumentacijom u redakciji radio Koprijana

78-godišnja Grozdana Milenković iz Mekiša požalila se našoj redakciji ,kako joj je navodno nepoznato lice u periodu  od 11. maja ove godine do 15.septembra,  sa tekućeg računa  podiglo 50.000 dinara.Grozdana kaže da je u maju mesecu na ime štednje na svoj vlastiti račun koji ima u Poštanskoj štedionici uplatila 50.000 dinara i to u ekspozituri u Doljevcu.Medjutim kada je 30.avgustaa došla da uplati još 70.000 dinara , njoj je službenica na šalteru pošte u Doljevcu rekla da na računu nema tih 50.000 dinara, jer ih je navodno podigla.

O svemu ovome Grozdana je obavestila i ćerku Dragicu , koja živi u Beogradu i ovlašćena je od strane  majke da raspolaže novcem.Dragica nam je ispričala gotovo istovetnu priču i kaže da su njoj u Poštanskoj štedionici u Borči rekli da je 50.000 dinara  podignuto 26.jula u pošti u Doljevcu.

Mi smo danas kontaktirali poštu u Doljevcu i rečeno nam je da su upoznati sa slučajem ali da je Poštanska štedionica utvrdila kontrolišući taj nalog da je Grozdana Milenković lično podigla taj novac, što potvrdjuje i njen potpis i broj lične karte.

Baka Grozdana je 20.septembra podnela PU Doljevac  krivičnu prijavu protiv NN lica , i očigledno je da će policija morati da rasvetli ceo slučaj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *