Djaci OŠ “Vuk Karadžić” u novogodišnjem raspoloženju: Novogodišnji bazar sutra u doljevačkoj školi za učenike od 1.do 4.razreda, prodajnu izložbu radova organizuju i u Knežici

Svu svoju kreativnost, znanje i umeće, ovih dana utkali su djaci nižih razreda doljevačke škole u novogodišnje ukrase, figurice, dekoraciju, čestitke koje uveliko pripremaju za Novogodišnji bazar, prodajnu izložbu djačkih radova. Ukrase izradjene u duhu novogodišnjih praznika pravili su prethodnih dana ne samo učenici, već i njihovi roditelji i učitelji. Po simboličnim cenama moći će da ih kupe svi koji posete školu sutra od 10 časova kada Novogodišnji bazar počinje, pružajući tako podršku radu i zalaganju ovih vrednih mališana.

Novac koji tom prilikom bude prikupljen, u dogovoru sa roditeljima i decom, za decu će biti i iskorišćen.

Novogodišnji bazar učenika od 1.do 4.razreda u Doljevcu biće održan u prostorijama Srednje škole Doljevac, gde djaci privremeno pohadjaju nastavu.

 

Slične aktivnosti pripremaju se i u drugim, izdvojenim odeljenjima  doljevačke škole. Novogodišnji bazar u školi u Knežici zakazan je za sutra od 11 časova, a pored školaraca, ućešće su uzeli i predškolci.

 

Deca iz Belotinca sa velikim žarom pristupila su ukrašavanju prostora renovirane škole u duhu predstojećih praznika, u organizaciji Učeničkog parlamenta. Podržali su i akciju medjusobnog darivanja “Drug drugu”, ali i iskazali humanost prikupljanjem konditorskih proizvoda za novogodišnje paketiće za decu iz socijalno ugroženih porodica, u organizaciji Crvenog krsta.

 

Djaci iz Malošišta pak takmiče se u ukrašavanju vrata, a u okviru projekta “Nova godina kuca na vrata”. Pobednici će biti proglašeni u petak, a učestvuju svi djaci škole.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *