Podsećamo vozače na izmenjen režim saobraćaja na auto-putu kod Doljevca

Vreme je odmora i putovanja, pa je intenzitet saobraćaja pojačan na gotovo svim deonicama auto-puta. Zato još jednom podsećamo vozače da je od polovine ovog meseca, usled početka izvođenja radova na izgradnji bočnih naplatnih stanica na državnom putu I A reda broj 1, za saobraćaj zatvoren kod petlje „Doljevac“, ali i petlji „Brestovac“, „Leskovac jug“ i  „Bujanovac sever“, saopštavaju iz JP Putevi Srbije. Tokom izvođenja radova saobraćaj iz smera Beograda za Doljevac, Brestovac, Gadžin Han i Bojnik, izlaz sa auto-puta je na petlji „Niš jug“ i  „Merošina“ državnim putevima.

Saobraćaj iz smera Preševa za Doljevac, Brestovac, Gadžin Han i Bojnik, odvija se preko petlje „Leskovac centar“ .Iz smera Beograda ka Vlasotincu isključenje je preko petlje „Leskovac sever“, a iz smera Preševa preko petlje „ Grdelica“ državnim putevima.

Iz ovog javnog preduzeća takodje dodaju da se tokom izvođenja radova saobraćaj iz smera Beograda ka Trgovištu odvija preko petlje „Vranje“, a iz smera Preševa preko petlje „Bujanovac jug“ državnim putevima. Saobraćaj na petljama „Leskovac centar“ i „Bujanovac jug“  odvija se prema saobraćajnoj signalizaciji postavljenoj tokom izvođenja radova na predmetnim bočnim naplatnim stanicama.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *