Radionica za decu od 7 do 14 god- Kuvaj kao miš Remi iz filma Ratatuj

EU info kutak u Nišu organizuje serijal edukativnih radionica o kulturi namenjenih deci uzrasta od 7 do 14 godina, sa ciljem postavljanja temelja kulture kao sastavnog dela odrastanja i obrazovanja, a sve kroz igru, zabavu i interaktivno druženje.

Nova radionica iz serijala “Kulturica” se održava u subotu, 30. marta u 12 časova u Francuskom institutu na adresi Obrenovićeva 20, Niš. Radionica je namenjena maloj i velikoj deci uzrasta od 7 do 14 godina.

Mališani će se upoznati sa Francuskim institutom i aktivnostima koje ovaj institut kulture ima za decu i mlade.  Naučiće tajnu pripreme Kraljevskih galeta, jedan od najpoznatijih francuskih specijaliteta, lisnate torte od badema koja se tradicionalno jede na svečanostima u Francuskoj i postaće pravi kuvari dok stvaraju svoju gastronomsku kreaciju.

Na kraju radionice, deca će degustirati kulinarsko delo, popiti osvežavajuće piće, dobiti svoju prvu zvezdicu malog šefa, a zatim poneti kući prepisanu recepturu kolača i deo svoje umetnosti.

Svi zainteresovani mogu prijaviti svoje dete za učešće na radionici do petka, 29. marta ili do popunjavanja kapaciteta radionice i to preko formulara koji se nalazi na sledećem LINKU.

Učešće na radionici je besplatno, a sve materijale potrebne za rad obezbeđuje organizator.

Kako bi se što većem broju mališana dala mogućnost da učestvuju, prednost učešća imaju deca koja nisu učestvovala na prethodnim radionicama u okviru ovog ciklusa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *