22 odličja za karatiste Pukovca na turniru Toplica open

karate

Karatisti KK iz Pukovca nastavljaju sa nizanjem pobeda. Ovoga puta na 13-tom medjunarodnom karate turniru  “TOPLICA OPEN 2017” koji je održan tokom minulog vikenda, osvojena su 22 odličja u konkurenciji oko 500 takmičara iz Rumunije, Bugarske, Makedonije, Crne Gore i Srbije. Iz KK “Pukovac” učestvovalo je  18-toro takmičara na ukupno 23 nastupa u disciplinama kate pojedinačno, kumite (borbe ) pojedinačno i kumite ekipno . Osvojeno je  7 zlatnih, 3 srebrna i 12 bronzanih odličja.

Značajno je napomenuti da su uspeh zabeležili i novi takmičari, koji se karateom bave od skoro, poput  Uroša Jeftića koji je osvojio zlato u katama, kao i Anje i Petra Veličkovića koji su osvojili bronzu takodje u katama i kojima je ovo  prvo takmičenje.

karate 1Zlatom u katama su se okitili Andjela Ibišević, Anabela Ibišević, Ilija Nedeljković, Uroš Jeftić i Marjan Marković. Srebro u katama su osvojili Andrija Stamenković, Andjela Durmišević i Lazar Mitrović, dok su bronzane medalje u katama osvojili  Andrija Djordjević, Lazar Osmanović, Veljko Stanković, Marko Stević, Mihajlo Nikolić, Anamarija Vušaj, Petar Veličković i Anja Veličković. Zlato u disciplini kumite(borbe) u pojedinačnoj konkurenciji pripalo je  Iliji Nedeljkoviću i Marjanu Markoviću. Bronze u borbama su osvojili Andrija Stamenković, Mihajlo Nikolić i Lazar Mitrović. Muški borba tim (2006 god) u sastavu Nemanja Osmanović, Andrija Stamenković i Lazar Mitrović osvojili su III mesto. Peharom za najušpesnijeg takmičara u katama  nagradjen je Ilija Nedeljković, rekao je radio Koprijanu Miljan Osmanović iz KK iz Pukovca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *