Turska fabrika u Žitorađi traži radnike

soylemez
Zgrada SO Žitorađa

Firma SOYLEMEZ RUBBER & PLASTIC d.o.o. Žitorađa, kao deo grupacije Söylemez Kaucuk Otomotiv Ltd. iz Turske raspisala je poziv za prijem radnika za proizvodnju. U pogonima ove turske firme  proizvodiće se komponente za razne industrije. Delovi koji će se proizvoditi u Žitorađi prvenstveno će biti upotrebljeni u auto-industriji, ali i u industrijama stakla, bele tehnike i drugim oblastima.

Novootvorena firma SOYLEMEZ RUBBER & PLASTIC d.o.o. Žitorađa za potrebe podrške u procesu proizvodnje traži radnike koji imaju, po mogućstvu,  radno iskustvo u oblasti fabričke proizvodnje, industrijske opreme ili industrijskih delova. Takođe, žele da budući radnici ove kompanije poseduju sposobnost praktičnog rešavanja tehnoloških problema, odgovornost, proaktivnost, organizovanosti istrajnost, kooperativnost i spremnost na timski rad sa ostalim učesnicima u procesu.

Poželjno je osnovno poznavanje rada na racunaru (MS Windows, MS Office, Internet, E-mail), kao i  spremnost da prodju zahtevne interne obuke.

Uprava fabrike ističe da njihovi klijenti  očekuju najprecizniji rad i najbolji kvalitet. Ta očekivanja nameravaju da ispunime bez kompromisa sa procesom proizvodnje u Žitorađi. Tako da od kandidata očekuju želju da u zajedničkom naporu sa investitorom doprinesu razvoju Topličkog okruga i Južne Srbije i tako pomognu razvoju Srbije kao jake baze za globalnu auto-industriju. Napominju, da će se rad sprovoditi u fabrici po smenama.

Što se dodatnih kvalifikacija tiče, bilo bi poželjno, da kandidati imaju iskustvo u bravarstvu, metalurgiji, proizvodnji plastike ili gume, iskustvo u rukovanju velikim mašinama i poznavanje engleskog jezika.

Ukoliko ispunjavate navedene kriterijume, prijave na konkurs, možete predati na prijavnici  fabrike SOYLEMEZ RUBBER & PLASTIC d.o.o.  Žitorađa koja se nalazi  na adresi Toplički heroji broj 1 u Žitorađi ili poštom na adresu: SOYLEMEZ RUBBER & PLASTIC d.o.o. Žitorađa, ulica Topličkih heroja broj 1, 18412 Žitorađa.

Rok za prijavu na konkurs ističe 10.09.2017.godine.

 

M.J.

5 thoughts on “Turska fabrika u Žitorađi traži radnike”

  1. Drago mi je da imamo fabriku koja ce dati doprinose nasim porodiaama kao sto se nadam da ce radnici taj posao uzvratiti radom i postovanjem posla.

  2. Otvaranje ove fabrike u zitoradjije najveca stvar od Titovog vremena pa na ovamo u Zitoradji. Mislim da ce jos mnogo toga moci da obraduje nase sugradjane uskoro.

  3. Jos jedna fabrika otvara svoja vrata na Jug Srbije. Ovog puta je u Zitoradji gde je nezaposljenost najveci problem ove opstine .Zahvaljujemo se vladi Republike Srbije sto nam pruza mogucnost da dodjemo do radnih mesta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *