Akva park Doljevac otvara sezonu kupanja polovinom juna

Sezona kupanja u doljevačkom Akva parku počeće 15. juna. Kako kaže Tanja Vučenović, direktorka ove ustanove, sve neophodne pripreme za otvaranje sezone su pri samom kraju.Tradicionalno, na dan ostvaranja, ulaz će biti besplatan za sve posetioce.

Kako ističe, cene ulaznica se neće menjati, odnosno koštaće isto kao i prošle sezone.

  • Celodnevna ulaznica za odrasle biće, kao i prošle godine, 310 dinara. Ulaznica za celodnevni boravak za decu prodavaće se po ceni od 210 dinara, a za decu mnađu od 7 godina ulaz je besplatan. Što se tiče poludnevnih ulaznica karta za odrasle je 210, a za decu 160 dinara. – kaže u izjavi za radio Koprijan Tanja Vučenović.

Za Akva park Doljevac moguća je kupovina nedeljnih i mesečnih karti koje se prodaju po izuzetno povoljnoj ceni.

Svi koji su se uželeli kupanja i rekreacije u vodi  15.juna ih očekuju polurekreativni, dečiji bazen i “prelivni” koji je posebno interesantan najmlađima, jer ima loptu koja stvara veštačke talase, kao i zanimljivi vodeni tobogan. Posebna atrakcija ovog vodenog kompleksa je i novootvoreni bazen sa ostrvom u sredini, neobičan po mnogo čemu.

Ove godine oko 3000 ljudi moći će da boravi na ovom kompleksu za odmor i rekreaciju.

  • Nadamo se da će nam vremenski uslovi dozvoliti da ova sezona bude još bolja i uspešnija od prethodne, a mi se trudimo da naši posetioci uzživaju u svakom pogldeu- istakla je direktorka Vučenović.

Kako kaže  veliki broj posetilaca iz Niša, Leskovca i Prokuplja dolazi da odmori i rashladi se u Doljevcu, ali i iz drugih gradova, jer se akva-park nalazi uz auto-put, pa je mnogima usputna stanica kada tuda prođu.

Akva park Doljevac radiće u vremenu od 10 do 18 sati.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *