Bravo predškolci! Mamama na dar povodom Dana žena fenomenalna predstava u Mekišu

Predškolska grupa dece u Mekišu povodom Dana žena pripremila je uz pomoć vaspitačice prelepu predstavu ili možemo slobodno reći interaktivni mjuzikl.

Kako kaže vaspitačica ove grupe Tanja Mitić Predškolska ustanova “Lane” Doljevac je od ove školske godine počela sa novim programom rada koji podrazumeva projektni rad sa decom.

U predškolskoj grupi u Mekišu je realizovan projekat “Muzika” koji je bio veoma bogat sadržajima, veseo i šaren.

Ideja je bila da realizacija ovog projekta bude baš na Dan žena, da deca pokažu šta su naučila, ali i da deca poklonima i čestitkama, koje su sami izradili, daruju i zahvale se mama za svu brigu, pažnju, ljubav, strpljenje i rad koji ulažu tokom njihovog odrastanja.

Deca su danas prezentovala sve ono što su naučila kroz projekat, a to je pevanje, sviranje, ples, uvežbane koreografije i naravno mamama uz zagrljaj i osmeh darivala simbolične poklone i čestitke.

Da bi sve bilo na visi zadatka i postavka za priredbu je bila posvećena mamama, a  deca su nosila odgovarajuće kostime i krune.

Najveću radost deci je izazvalo slikanje u cvetnom ramu sa mamom kao i poklon srca u kojima je bila mamina slika.

  • Hvala deci, hvala mamama na ovako divnoj proslavi projekta-poručila je vaspitačica i dodala da ni novi program, ni promena mesta rada ne mogu umanjiti ljubav prema deci i poslu ako se zaista to voli i poštuje. A divnom saradnjom sa roditeljima svi planirani ciljevi se ostvaruju-rekla je prezadovoljna vaspitačica Tanja.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *