Čemu služi pružna rampa?!

Bez obzira na to što je pružni prelaz izmedju Doljevca i Kočana propisno obezbedjen rampom i odgovarajućom signalizacijom danas smo negde oko 13h zatekli situaciju u kojoj je rampa podignuta tokom prolaska teretnog voza koji je transportovao gorivo u velikom broju cisterni. Duga kolona automobila, kao i pešaka sa obe strane puta strpljivo je čekala da voz prodje, ali bez obzira na savesnost i jednih i drugih u ovom slučaju, ovakve situacije mogu biti krajnje opasne sa stanovišta bezbednost, tim pre jer je ovaj slučaj zabeležen u vreme kada se veliko broj djaka vraća iz škole ili ide na popodnevnu nastavu.

Iz tog razloga skrećemo pažnju nadležnima da se pozabave ovim problemom, jer ovo nije prvi put da se slične situacije dešavaju, čemu je naša redakcija više puta i sama svedočila.

Pogledajte i snimak:

Redakcija

Foto: D.Dinić

2 thoughts on “Čemu služi pružna rampa?!”

  1. A da li vi uopste znate da je po Zeleznickim propisima Madonovodja tog voza obavesten da je rampa podignuta, da je u kvaru, da ispred iste treba stati, obezbediti prelaz pa tek nastaviti dalju voznju?! Pisete, a uopste ne znate i predstavljate narodu lazi i ne znate da pre svega taj voz i sve to je blagovremeno obavesten Masinovodja i da tek kada budes osigurao prelaz sa rampe ili bez nje da ce proci! Bolje pisite o tome da se i na spustenim rampama prelazi vozilima, sto samim tim se ugrozava svacija bezbednost!!!

    1. Ovo sigurno nije laz, ovo sto je zabelezeno je istina, a to da li su radnici na zeleznici postupili
      pravilno, to niko nije doveo u pitanje.Niste procitali vest pazljivo ocigledno, a da rampa nije radila u vreme prolaska voza sigurno nije i to je opomena nadleznima da ne bude kasno ne daj boze.Pozdrav redakcija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *