Crveni krst Doljevac: Krajem nedelje stižu gosti-volonteri povodom Skupštine Omladinske terenske jedinice

Omladinska terenska jedinica doljevačkog Crvenog krsta u petak 23.jula imaće svečanu Skupštinu na kojem će biti analiziran njihov rad u prethodom periodu i utvrdjivane smernice za rad u naredne dve godine. Njihove aktivnosti značajne su jer doprinose unapredjenju društvene zajednice i motivišu i druge da se uključe u rad ove organizacije. Omladinska terenska jedinica je u Doljevcu formirana 2019. godine, a njihovi članovi prisutni su u sveukupnom radu, poput delovanja u nesrećama, zdravstveno-preventivnim, socijalnim delatnostima i srž su Crvenog krsta.

Na Skupštini će se birati i novo rukovodstvo Omladinske terenske organizacije, s obzirom na to da je starom istekao mandat, a očekuju se i gosti, volonteri iz srodnih organizacija sa kojima Crveni krst saradjuje, koji će u Doljevcu boraviti tri dana, kao i predstavnica Crvenog krsta Srbije, Biljana Cvetković, saradnik za podmladak i omladinu.

Cilj okupljanja je razmena mišljenja i iskustava, poboljšanje rada na svim nivoima, plan zajedničkih aktivnosti, druženje i upoznavanje gostiju sa znamenitostima Doljevca, kaže Jelena Jovanović iz ove organizacije, zahvalivši se pritom sponzorima koji su pomogli rad Crvenog krsta i ovog okupljanja.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *