Crveni krst Doljevac: Paketići za decu iz ugroženih kategorija

Crveni krst u Doljevcu tradicionalno, uoči novogodišnjih praznika organizovao je priredbu u Domu kulture u Doljevcu i podelio novogodišnje paketiće deci iz ugroženih kategorija sa teritorije opštine Doljevac i to deci koja koriste usluge narodne kuhinje, kao i mališanima korisnicima socijalnih davanja. Obradovano je ukupno 260 mališana. Darodavac je bila i kompanija Leoni koja je izdvojila sredstva za oko 160 novogodišnjih darova.

Ovom dogadjaju prisustvovao je i direktor ove kompanije u Malošištu Milan Manić koji je za Radio Koprijan rekao da ova kompanija već nekoliko godina unazad želi da na ovaj način da svoj doprinos  u donošenju radosti uoči praznika mališanima iz siromašnih porodica u opštini Doljevac. –Bilo je divno videti osmehe na licima ovih mališana, a pored poklona želimo im i puno zdravlja, ljubavi i sreće u Novoj godini.

Pored ove kompanije, svoju humanost pokazali su i djaci iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“, kao i mališani iz Predškolske ustanove „Lane“, koji su prikupili slatkiše za oko 100 darova.

J.K./D.D.

One thought on “Crveni krst Doljevac: Paketići za decu iz ugroženih kategorija”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *