Doček Srpske Nove godine: Večeras u Pukovcu od 22h nastupa Breskvica

I ove godine Javna biblioteka Doljevac organizuje tradicionalni doček Srpske Nove godine u Pukovcu u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Doljevac, a pokrovitelj je opština Doljevac. Program će se održati  večeras,13.januara,  na rekonstruisanom platou ispred Doma kulture u Pukovcu sa početkom od 21čas.

Popularna Anđela Ignjatović, poznata kao Breskvica, srpska turbo folk pevačica, biće zadužena za dobro raspoloženje posetilaca, a nastupaće od 22 časa do ponoći.

Javna biblioteka Doljevac najavljuje i podelu paketića za decu u toku večeri, a pripremaće se plјeskavice za svakog posetioca, kuvana rakija i vino, a tačno u ponoć biće organizovan  vatromet. Organizator poziva sve građane opštine Dolјevac da zajedno dočekaju Srpsku Novu godinu u Pukovcu uz druženje i bogat zabavni  program.

Podsetimo, svake godine u Pukovcu se organizuje doček na otvorenom prostoru, ispred Doma kulture, a publiku su zabavljali poznati pevači, i bez obzira na vremenske prilike dočeku Nove godine prisustvuje veliki broj ljudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *