Drama u Malošištu: Pešaka udario auto, potom divljanje kolima na tamošnjoj pijaci

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se večeras oko 23 časa na starom auto-putu u selu Malošište u opštini Doljevac, u blizini tamošnje pijace. Jedan muškarac je, prema našim saznanjima, teško povredjen, kada je na njega naleteo pikap dok je prelazio ulicu. U autu su se u tom trenutku nalazile dve osobe, a kako smo saznali, ta lica nisu povredjena.

Muškarca kojeg je udario auto medicinska ekipa, koja je brzo stigla na mesto nesreće, prebacila je, kolima hitne pomoći, u niški Univerzitetski klinički centar. Povredjeni je, prema rečima očevidaca, davao znake života nakon nesreće. Nezvanično saznajemo je da u pitanju meštanin Čapljinca.

Policija je na licu mesta, a saobraćaj se odvija usporeno, jednom kolovoznom trakom.

Inače, prema rečima očevidaca, ubrzo nakon što se desila ova saobraćajna nezgoda, jedno lice je, nevezano za prethodna dešavanja, autom marke audi, velikom brzinom, uletelo u pijačni prostor u centru sela, udarilo u nekoliko tezgi i oštetilo ih.

S obzirom na to da se policija nalazila u blizini, vozač audija je ubrzo priveden. Prema našim saznanjima u pitanju je osoba iz Čečine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *