Festival cveća , izložba ukrasne živine i sitnih životinja u Malošištu

U Domu kulture u Malošištu u petak i subotu, 27. i  28.aprila, u vremenu od 8 do 22 sata, biće prvi put organizovan festival cveća,  izložba ukrasne živine i sitnih životinja. Prema rečima direktora Javne biblioteke u  Doljevcu, Bogija Mitića, posetioci će pored izložbe moći da uživaju i u  bogatom kulturno-umetničkom programu.

  • Svečano otvaranje festivala zakazano je za petak 27. aprila u 12 sati, a istog dana ,samo od 20 sati, organizovali smo kulturno-umetnički program gde će posetioce zabaviti poznati pevači poput Dragoslava Mihajlovića-Kanarinca, Jovice Zdravkovića-Šuce, Dragana Stojanovića-Žabca. -rekao je Mitić u izjavi za radio Koprijan.

Pored ovih poznatih pevača binu sa njima deliće i nove pevačke nade sa ovih prostora Petar Cvetković, Anđela Nedeljković i Jelena Stefanović.

Ova zanimljiva manifestacija i u subotu ponudće razne interesantne sadržaje za posetioce. Tako je planirano da završno veče bude posvećeno mladima. Tim povodom od 20 sati organizovaće se rok koncert na kome će nastupiti muzička grupa iz Malošišta “Alhemija”.

Inače, prostorije Doma kulture u petak i subotu biće otvorene od 8 sati kada će građani moći da obiđu izlagače cveća i ukrasnih sitnih životinja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *