FK Orljane: Nemile scene u Belotincu

Na prošlonedeljnoj fudbalskoj utakmici  Zone centar koja je igrana u Belotincu između domaćih Naših krila i Orljana, gostujući igrači i uprava su doživeli pravu torturu od strane zvaničnika domaćina i publike, tvrde u FK Orljane. Oni su povodom tog dogadjaja izdali saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:                                                           

Ovim saopštenjem FK Orljane želi da upozna javnost i sve nadležne organe, povodom nemilih scena i dešavanja  na utakmici 11.kola Zone ,,CENTAR, koja  je odigrane dana 27.10.2019.godine u Belotincu.

Igrači i uprava FK Orljane su posle završetka utakmice preživeli i doživeli nezapamćenu torturu  od strane predstavnika domaćina, članova uprave i navijača. Kada je utakmica ušla u samu završnicu, tačnije do kraja je bilo još nekih 5 minuta, predstavnik domaćih Stevanović Srdjan je prišao našoj klupi i pored delegate utakmice, počeo da vređa naše rezervne igrače i predstavnike kluba i to najpogrdnijim rečima:

,, J….m li vam mamicu orljansku, p…e  prodane, sad ću da vas pobijem sve, j….m li vam familiju smrdlje jedne”.

Po završetku utakmice  Srdjan  Stevanović gadjao je loptom našeg člana uprave Tomislava Kulića, psovao i jurio po terenu. Nikolić Filip  igrač našeg tima je pokušao da razdvoji Tomislava i Srđana, ali je odmah odgurnut od strane Stevanovića i pao na zemlju. Ubrzo je stigao policajac i pomerio Stevanovića.

O svemu ovome za radio Koprijan govori i Tomislav Kulić:

-Tu našim mukama nije bio kraj, zato što smo bili još više ponižavani prilikom ulaska u svlačionicu, zato što je grupa domaćih navijača stala ispred službenih prostorija  i tom prilikom  pljuvala i gadjala bakljama naše igrače.

Inače, u delu ispred službenih prostorija ušlo je nekoliko navijača iz Belotinca, koji su hteli da se fizički obračunaju  sa sudijama i našim igračima, a među njima smo prepoznali Petrić Nenada i Stevanović Mladena.

Kada smo ušli u svlačionicu, policajac PS Doljevac Petrović Dragan je ušao i rekao da ne možemo da izlazimo dok ne stigne pojačanje, zato što ne može da nam garantuje bezbednost.

Inače, da istaknemo da je Srdjan Stevanović predstavnik domaćina nastavio sa vređanjem i pretnjama i prilikom napuštanja  naših igrača iz svlačionice.

Ovim saopštenjem želimo da skrenemo pažnju javnosti i nadležnih fudbalskih organa da se ubuduće ovakve scene spreče na vreme, a počionici navedenih prekršaja na utakmici u Belotincu adekvatno kazne. Napominjemo da naši igrači svojim ponašanjem nisu doprineli niti provocirali pomenuto ponašanje navedenih, već su se sportski borili i igrali fudbal.

Sportski pozdrav,

U Orljanu, 28.10.2019.godine                                                Predsednik UO

Stojanović Ivan

 

 

2 thoughts on “FK Orljane: Nemile scene u Belotincu”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *