FK Šarbanovac: Kamenovan nam je autobus u Malošištu

SarbanovacDiglo se dosta prašine ove nedelje oko utakmice Malošište-Šarbanovac , koja je igrana da podsetimo prošle subote u Malošištu. Najpre su se gosti oglasili saopštenjem u „Sportskom žurnalu“ gde su naveli niz neprijatnosti koje su doživeli na pomenutoj utakmici , da bi iz Malošišta sve to demantovali. Trener ekipe iz Šarbanovca Rasim Emini je u telefonskoj izjavi za naš radio rekao da je  autobus sa njegovom ekipom i kamenovan pri izlasku iz naselja. Emini je takodje rekao da su Malošište napustili u pratnji policije.

Dok u FK Malošište navode gostiju pobijaju i kažu da od svega toga ništa nije bilo,  trener gostiju tvrdi da su se predsednik kluba ,trener i igrači Malošišta ponašali korektno , a da je publika sve vreme divljala , te da je jedan navijač udario kapitena Šarbanovca prilikom izlaska sa terena.

Emini , takodje kaže da delegat nije uneo u svom izveštaju pomenute incidente , ali da su oni poslali prijavu u FS RIS. Komesar za delegiranje u FS RIS Neli Djordjević kaže  da nikakve prijave od strane Šarbanovca nema i da su informacije  o navodnim incidentima ostale samo na priči.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *