Humanitarni koncert u Doljevcu: Veče za nezaborav

Gastoz i Vuk Mob
Gastoz i Vuk Mob

Neponovljivo veselo, razdragano veče u Doljevcu retko se vidja. Ali, upravo takva je bila ova sreda veče. Dvadesetak pevača, komičara, muzičara i svih onih koji su hteli da pomognu oboleloj deci iz našeg kraja, okupilo se na jednom mestu. U doljevačkoj Javnoj biblioteci, na  nezaboravnom koncertu, kakav se u ovom kraju ne pamti.

Mišel Gvozdenović
Mišel Gvozdenović

Sve ih je organizovao i doveo Nemanja Nikolić, popularni pevač iz Doljevca, koji je na najbolji mogući način, svojim sugradjanima pružio veče za pamćenje, a deci koja žive sa zdravstvenim problemima, pokazao da postoje ljudi koji su uvek spemni da im pomognu . Milica Todorović, Mišel Gvozdenović, Nemanja Stevanović, Darko Filipović, Stevan Andjelković, Renato Henc, Gastoz, Vuk Mob i još mnogi drugi izmamili su osmehe na lica ove dece,  kojima život nije bio naklonjen, a to su trenuci koji se rečima ne mogu opisati  i nemaju cenu.

Katarina Živković
Katarina Živković

Sala doljevačke Javne biblioteke bila je premala da primi sve one koji su želeli  da prisustvuju ovom jedinstvenom dogadjaju, pa je velika većina posetilaca muziku slušala ih obližnjeg hola i platoa ispred ove ustanove.

Koliko je novca sakupljeno na ovom humanitarnom dogadjaju i  po kojim kriterijumima će biti raspodeljen  bolesnoj deci znaće se sutra. A s obzirom na to da slika govori više od hiljadu reči, evo kako je to izgledalo večeras.

Renato Henc
Renato Henc
Predsednik opštine Doljevac
Sa bolesnom decom bio je i predsednik opštine Doljevac

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *