Javna biblioteka Doljevac zatvorena za korisnike

Javna biblioteka u Doljevcu biće zatvorena za korisnike bibliotečkih usluga. Naime, ova kulturna ustanova, iako poštuje sve epidemiološke mere i preporuke, ipak narednih dana neće raditi i izdavati knjige članovima. Vrata će biti zatvorena do 21.marta.

Kako kaže direktor Bogi Mitić bilioteka neće raditi, ali će ovo vreme iskoristiti za završe radove na sređivanju dečijeg odeljenja, koje je dobilo veći prostor, a uskoro biće i otvoreno. Pored uređenog prostora biće obogaćen i književni fond za najmlađe.

Inače, Narodna biblioteka u Žitorađi neće raditi do 21.marta u skladu sa novim merama koje je Vlada Republike Srbije usvojila na predlog Kriznog štaba za zaštitu zdravlјa stanovništva od zarazne bolesti COVID-19, stoji u obaveštenju.

Takođe, Narodna biblioteka „Stevan Sremac“ Niš neće raditi sa korisnicima od 17. do 21. marta 2021. godine, a privremeno je zatvorena i Narodna biblioteka „Rade Drainac“ u Prokuplju. Kako stoji na zvaničnim internet stranicama ovih kulturnih institucija obaveštenja u vezi sa daljim radom daće nakon 20. marta u skladu sa merama i odlukama Kriznog štaba i Vlade RS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *